Lykkja Gård

Salg av bringebær, jordbær og råsaft av bringebær.

Lykkja Gård ligger idyllisk til på Stadsbygd, hvor vi driver halvøkologisk uten å sprøyte bærene. Vi leverer våre bær og grønnsaker til flere hotell og spisesteder, blant annet Britannia i Trondheim og Røros hotell.

Jordbær

Saga og Corona – søte på smak og egner seg godt til både syltetøy og spise rett fra boksen. Selges i 500g kurver og hele kasser.

Selvplukk annonseres på Facebook https://www.facebook.com/lykkjaGaardJordbærsesongen. Varierer fra år til år, men starter ca. i slutten av juni. Følg med på Facebook.

Bringebær

Glen Ampel – store og smakfulle bær. Egner seg godt til syltetøy og kan også fryses hele. Selges i 300g kurver og hele kasser.

Selvplukk annonseres på Facebook https://www.facebook.com/lykkjaGaardBringebærsesongen. Varierer fra år til år, men starter ca. i midten av juli. Følg med på Facebook.

Råsaft av Bringebær

Perfekt til å lage saus og saft. Egner seg også godt til å blandes med andre bær, som solbær og rips.Selges i 2,5 liters kanne.

Leveres frossen. Tines opp og kokes før bruk. Leveres hele året, så langt lageret rekker.

Økologisk poteter

Nansen og Red Star. Egner seg til koking, steking og potetmos. Selges i 10kg forpakninger. Leveres hele året, så langt lageret rekker.

Salg og levering

Salg av bringebær og jordbær foregår ved bestilling over telefon eller mail for deretter å hente den evt. få den fraktet. Vi leverer på døra på Indre Fosen og Trondheim i sesong. For større bestillinger kan levering avtales utenfor området.

Kontakt oss på telefon 41513435 eller erik.valstad@gmail.com.

Del: